КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАИВ

2

750

10000

1000

Мечтаният магазин

„Наив“ е името на най-новия строителен хипермаркет, който отвори врати в Севлиево преди дни. Той се намира на ул. „Марин Попов“ – на изхода от Севлиево за Габрово. Търговският обект разполага с 1 декар изложбена площ, над 10 000 артикула – всичко необходимо за строителството, ремонта и декорацията на дома. Асортиментът е съвкупност от признати, доказали се български марки и широка гама продукти, утвърдени на чуждестранните пазари. За улеснение на клиентите е изграден паркинг за автомобили с удобна връзка към пътното платно.
Фирма „Наив“ е дистрибутор на много фирми за района, затова и цените й са конкурентни, а всеки месец определен вид стоки ще бъдат предлагани на промоция.

Клиентите на хипермаркета ще могат да се възползват и от безплатен транспорт в рамките на града – зона 1, при покупки над 200 лв., зона 2 – до 20 км от Севлиево, при покупка над 1000 лв., и зона 3 – над 20 км от града. Фирмата работи съвместно с архитекти и дизайнери, които изработват проекти по желание на клиента, предлага и строителни бригади за ремонт и канализация.
Паралелно с новия хипермаркет „Наив“, продължава да работи и досегашният търговски обект на фирмата, намиращ се на улица „Гочо Москов“ No 29.
Строителният магазин е поредната голяма инвестиция в Севлиево, която подобрява бизнес климата и влияе положително върху икономическото развитие, а и върху пазара на труда с разкритите 13 нови работни места.

Нека Ви съдействаме!

Свържете се с нас...